Spreker

Tommie Niessen, een bevlogen verpleegkundige, auteur, en inspirerend spreker, deelt zijn passie voor de zorgsector met een breed publiek.

Tommie Niessen, een bevlogen verpleegkundige, auteur, en inspirerend spreker, deelt zijn passie voor de zorgsector met een breed publiek.

Hij is beschikbaar voor het verzorgen van boeiende lezingen en interactieve workshops over relevante thema’s zoals werkplezier, werkgeluk, zeggenschap, en leiderschap in de zorg.

Interesse in een Lezing of Workshop door Tommie?
Heb je interesse in een lezing of workshop door Tommie, of heb je andere vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer informatie!

Werkplezier en Werkgeluk in de Zorg
Ontdek hoe je als zorgprofessional meer voldoening en geluk in je werk kunt ervaren. Tommie belicht de sleutelfactoren die hierop invloed hebben en geeft inzicht in hoe je zelf actief een positieve werkomgeving kunt creëren. Zijn lezing/workshop biedt praktische tips voor het omgaan met stress, werkdruk, en het continu blijven ontwikkelen en uitdagen van jezelf.

Zeggenschap in de Zorg: Jouw Invloed
Versterk je invloed op je werk en de kwaliteit van de zorg. Tommie deelt tijdens deze lezing/workshop zijn visie op hoe zorgprofessionals meer regie kunnen nemen over hun taken, planning, scholing en loopbaan, en hoe teams en organisaties meer inspraak kunnen hebben op beleid, visie, en cultuur.

Leiderschap: Elke Zorgprofessional een Leider
Leiderschap in de zorg is niet alleen weggelegd voor managers. Ontdek hoe je ongeacht je functie of positie leiderschapskwaliteiten kunt ontwikkelen en toepassen. Tommie bespreekt effectief leiderschap in de zorg en illustreert hoe je als leider een verschil kunt maken voor jezelf, collega’s en cliënten/patiënten.

Maatwerk Lezingen/Workshops
Naast deze thema’s biedt Tommie ook lezingen en workshops op maat, afgestemd op jouw specifieke wensen, doelstellingen en doelgroep. Perfect voor congressen, symposia, teamdagen, of andere evenementen. Tommie levert een bijdrage die perfect aansluit bij actuele thema’s en vraagstukken binnen jouw organisatie.

Geïnteresseerd in een Inspirerende Sessie met Tommie?
Voor het aanvragen van een lezing of workshop, of voor overige vragen, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Lezingen
1 +
Deelnemers
1 +