Spreker

Tommie Niessen is verpleegkundige, schrijver en spreker die zijn passie voor de zorg deelt met een groot publiek. Hij verzorgt lezingen en workshops over actuele en boeiende thema’s zoals werkplezier en werkgeluk, (professioneel) zeggenschap en leiderschap in de zorg.

Wil je een aanvraag doen voor een lezing of workshop van Tommie? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact op!

Werkplezier en werkgeluk

Hoe kun je als zorgprofessional meer werkplezier en werkgeluk ervaren? Wat zijn de factoren die daar invloed op hebben? En hoe kun je zelf bijdragen aan een positieve werksfeer? Tijdens deze motiverende lezing of workshop laat Tommie zien hoe je meer voldoening kunt halen uit je werk, hoe je om kunt gaan met stress en werkdruk, en hoe je jezelf kunt blijven ontwikkelen en uitdagen!

Zeggenschap in de Zorg

Zeggenschap in de zorg gaat over het hebben van invloed op je eigen werk en op de kwaliteit van de zorg. Hoe kun je als zorgprofessional meer zeggenschap krijgen over je eigen taken, rooster, scholing en loopbaan? En hoe kun je als team of organisatie meer inspraak hebben op het beleid, de visie en de cultuur van de zorg? Tommie deelt in tijdens deze inspirerende lezing of workshop zijn visie op zeggenschap in de zorg, en geeft hij voorbeelden hoe hij zelf meer regie heeft genomen over zijn werk.

Leiderschap in de Zorg

Leiderschap in de zorg is niet alleen voorbehouden aan managers of bestuurders. Elke zorgprofessional kan een leider zijn, ongeacht zijn of haar functie of niveau. Maar wat houdt leiderschap in de zorg in? En hoe kun je jouw leiderschapskwaliteiten ontdekken en ontwikkelen? Tijdens deze lezing of workshop gaat Tommie in op de kenmerken van effectief leiderschap in de zorg, en laat hij zien hoe je als leider kunt bijdragen aan een betere zorg voor jezelf, je collega's en je cliënten/patiënten.

Lezingen/workshop op maat

Naast de bovengenoemde onderwerpen, kan Tommie ook een lezingen of workshop op maat verzorgen. Hij stemt dan zijn inhoud af op jouw specifieke wensen, doelen en doelgroep. Of het nu gaat om een congres, een symposium, een teamdag of een andere gelegenheid, Tommie kan een lezing of workshop verzorgen die aansluit op actuele thema's of vraagstukken binnen jouw organisatie

Wil je een aanvraag doen voor een lezing of workshop van Tommie? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact op!

1 +
Lezingen
1 +
Deelnemers