Boeken van Tommie Niessen

Ben je op zoek naar de boeken over de zorg? Bekijk hier de boeken van Tommie Niessen!

Kastanjehove

Kastanjehove is een heerlijke, ontroerende en humoristische roman over Thomas, een jongeman die gaat werken in de zorg. Het is een echte feelgood roman, gebaseerd op de ervaringen van verpleegkundige Tommie Niessen en geschreven door auteur en actrice Loes Wouterson.

Heb je de boeken van Hendrik Groen gelezen? Dan is Kastanjehove een echte aanrader!

5/5

Tommie in gesprek

Tommie in gesprek is een boek vol inspirerende gesprekken met mensen uit de zorg. Van patiënt tot bestuurder, van viroloog tot spiritueel leraar en van leerling tot docent.

In het boek delen al deze mensen hun persoonlijke ervaringen, kennis en inspiratie over hun rol binnen de zorgsector.

5/5

Tommie in de zorg

Tommie in de zorg is een boek voor iedereen die bekend is met de zorgverlening óf juist helemaal niet. Het boek bevat treffende observaties, waardevolle levenslessen en ontroerende ontmoetingen uit de dagelijkse praktijk van de gezondheidszorg.
5/5
Wil je de boeken van Tommie liever niet online bestellen maar wel kopen in je lokale boekhandel? Klik dan op de knop hieronder en vind de dichtstbijzijnde boekhandel bij jou in de omgeving!
Picture of Tommie Niessen

Tommie Niessen

Tommie Niessen (Helmond, 11 juni 1991) is een Nederlandse verpleegkundige, auteur en spreker. Hij schrijft, en spreekt over de zorg. Alles met één doel: de zorg op een positieve en vooral realistische manier op de kaart te zetten.

Meer over Tommie