Boeken

Hieronder staan de boeken van Tommie Niessen. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op! 

Tommie in gesprek - Tommie Niessen

Tommie in gesprek

In dit boek gaat Tommie in gesprek met allerlei mensen uit de zorg. De vraag ‘Wat betekent zorg voor jou?’ staat centraal en deze vraag leidt tot prachtige gesprekken met persoonlijke anekdotes en inspirerende verhalen. Tommie in gesprek is een ode aan de zorg en aan alle zorgverleners.

Tommie in de zorg - Tommie Niessen

Tommie in de zorg

Tommie in de zorg bevat treffende observaties, waardevolle levenslessen en ontroerende ontmoetingen uit de dagelijkse praktijk van de gezondheidszorg. Het is een boek waarin hij openhartig en eerlijk vertelt over de ervaringen die hij heeft opgedaan tijdens zijn werk in de zorg.

Over Tommie

Tommie Niessen schrijft, filmt en spreekt over de zorg. Alles met één doel: de zorg op een positieve en vooral realistische manier op de kaart te zetten.

Dat Tommie in de zorg ging, was nog helemaal niet zo logisch. Als kind wilde hij leraar worden, of stuntman. Hij startte opleidingen in de ICT, marketing en cultureel werk. Pas toen Tommie rond zijn achttiende ging poetsen bij oudere mensen, werd duidelijk wat hij echt leuk vond: met mensen praten. Poetsen was meestal niet zo nodig, maar een praatje maken wilden de ouderen wel. Vaak vroegen ze hem terug en dat kwam waarschijnlijk niet door zijn poetskunsten.

Vervolgens is Tommie de opleiding Verzorgende gaan doen. Sinds hij in de zorg actief is – en dan vooral in de in de ouderenzorg en palliatieve zorg – werkt hij aan verbetering van het imago van de zorg. In 2018 bracht hij zijn eerste boek uit: Tommie in de Zorg, waar tot nu toe al meer dan 25.000 exemplaren van zijn verkocht. Tommie schrijft over de ervaringen die hij opdoet tijdens zijn werk als zelfstandig verpleegkundige.

Tommie Niessen