Bestseller boek: Tommie in de zorg

Het boek Tommie in de zorg van verpleegkundige Tommie Niessen is inmiddels meer dan 25.000 keer verkocht en dan spreek je toch wel van een echte bestseller!

Het boek bevat treffende observaties, waardevolle levenslessen en ontroerende ontmoetingen uit de dagelijkse praktijk van de gezondheidszorg.

Benieuwd naar het boek? Bestel het hier of bij je lokale boekhandel!

Tommie in de zorg

‘Ik ga toch geen mensen wassen?’ zei Tommie Niessen toen zijn moeder hem voorstelde om een tijdje in de zorg te gaan werken nadat hij met school was gestopt. Maar na een jaar ICT en een jaar marketing werd het tijd voor een nieuwe wending. Tommie ging de opleiding tot verzorgende volgen en meteen voelde het goed.

Sinds zijn opleiding verpleegkunde werkt Tommie als zzp’er in de wijkzorg en in een hospice. En het heeft hem veel gebracht. De zorg is niet stoer. Zeker niet onder jongens.

Om zijn werk positiever onder de aandacht te brengen begon Tommie blogs te schrijven onder de titel ‘Tommie in de zorg’. Hij wilde laten zien hoe mooi het vak is én hoe moeilijk het soms kan zijn. Binnen no time had hij meer dan tienduizend volgers.

En nu is daar dus het boek, waarin hij openhartig en eerlijk vertelt over zijn ervaringen in en met de zorg. Tommie in de zorg is een boek voor iedereen die bekend is met de zorgverlening óf juist helemaal niet.

Benieuwd naar het boek? Bestel het hier of bij je lokale boekhandel!