Tommie Niessen

Tommie Niessen is verpleegkundige, schrijver en spreker die zijn passie voor de zorg deelt met een groot publiek. Hij verzorgt lezingen en workshops over actuele en boeiende thema’s zoals werkplezier en werkgeluk, (professioneel) zeggenschap en leiderschap in de zorg.

Zeggenschap in de Zorg

Zeggenschap in de zorg gaat over het hebben van invloed op je eigen werk en op de kwaliteit van de zorg. Hoe kun je als zorgprofessional meer zeggenschap krijgen over je eigen taken, rooster, scholing en loopbaan? En hoe kun je als team of organisatie meer inspraak hebben op het beleid, de visie en de cultuur van de zorg? Tommie deelt tijdens deze inspirerende lezing of workshop zijn visie op zeggenschap in de zorg, en geeft hij voorbeelden hoe hij zelf meer regie heeft genomen over zijn werk.

Werkplezier en werkgeluk

Hoe kun je als zorgprofessional meer werkplezier en werkgeluk ervaren? Wat zijn de factoren die daar invloed op hebben? En hoe kun je zelf bijdragen aan een positieve werksfeer? In deze motiverende lezing of workshop laat Tommie zien hoe je meer voldoening kunt halen uit je werk, hoe je om kunt gaan met stress en werkdruk, en hoe je jezelf kunt blijven ontwikkelen en uitdagen!

Lezingen
1 +
Deelnemers
1 +

Ben je geïnteresseerd in een lezing of presentatie van Tommie?

Vul dan geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in!

Wil je een lezing of een workshop aanvragen?
Lezing aanvragen
Workshop aanvragen
Andere aanvraag
Wat is het onderwerp van de lezing of workshop?
Werkplezier & werkgeluk
Zeggenschap
Technologie & ICT
Persoonlijk leiderschap
Overige
Datum(s) voor de lezing of workshop
Wensen en aanvullende informatie:
0 of 350