‘Hey jongen, hoe is het? Je bent er nog niet maar ik wil je toch wat vertellen. Ik word jouw papa! Gek hè? We zien elkaar nog niet maar misschien kun je mij al horen. Ik wil je laten weten dat ik er heel veel zin in heb!’

‘Mama ken je al een beetje. Je zit nu in haar buik en dat is heel speciaal om te zien. Ik voel mij gelukkig. Jouw mama is de allerliefste op de wereld en we gaan goed voor je zorgen!’

‘Stiekem vind ik het ook een beetje eng weetje dat? Misschien moet ik dat niet zeggen maar zo voelt het soms. Ik denk veel na over mijn papa en mama. Het ene moment vraag ik mij af of ik wel een goede papa zal worden? Het andere moment weet ik zeker dat ik een goede papa ga worden. Ik ga mijn best doen oké? Samen met je lieve mama.’

‘Tot snel, ik hou van je!’

Tommie Niessen
Verpleegkundige

tommieniessen.nl

Facebook: @tommieindezorg